İşletmeler için Facebook Paylaşım Rehberi

No Comments

Facebook’ta yaptığınız paylaşımları daha etkili hale getirerek hedef kitlenizle daha etkin bir yolla bağlantı kurduğunuzda başarı olursunuz.

Bu blog yazımızda hem Facebook reklamları için hem de diğer paylaşımlarınızı nasıl daha da öne çıkaracağınızı maddeler halinde açıkladık.

Kısa Metinler Kullanın

Facebook verilerine göre kullanıcılar Facebook’taki içerikleri hızlıca gözden geçirmeyi seviyor. Dolayısıyla yanıt almak için metninizi kısa tutmalısınız.

Büyük ve Güzel Görseller Kullanın

Göz alıcı fotoğraf ve videolar daima insanların ilgisini çeker. İnsanların buna beğenme, yorum bırakma ve paylaşma  gibi olasılıkları da yüksektir. Bunun için profesyonel bir çekime de ihtiyacınız yok. Ürünlerinizin fotoğraflarını çekerken müşteri gözüyle bakın.

Facebook Reklamları Verin

Facebook reklam başvuru formu üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Önceki verilerinizi analiz ederek sadece reklam değil; satış odaklı bir reklam hizmeti sunuyoruz. Paylaşımlarınızın daha fazla hedef kitleye erişmesini sağlıyoruz.

Müşterilerinize Yanıt Verin

Facebook verilerine göre paylaşımlarınıza yapılan yorumlara hızla yanıt verirseniz diğer müşterilerin de sizinle iletişime geçmesini teşvik edersiniz. Böylece sayfanızdaki etkileşimin daha fazla artacağını göreceksiniz.

Hedef Kitle Odaklı Paylaşımlar Yapın

Farklı ülkelerde yada farklı dillerde konuşan müşterilere sahipseniz sadece ülke/dil hedeflemesi yaparak paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. Kadınları ilgilendiren içeriklerde kadınları, erkekleri ilgilendiren içerikleri de erkekleri hedefleyebilirsiniz.

İnternet Sitenizi Belirtin

Paylaşımlarınızda sitenizin adresini de bulundurmayı unutmayın. Müşterileriniz ürün yada hizmetleriniz hakkında daha fazla bilgi almak isteyebilir. Paylaşımlarınızda ilgili hizmetin sayfasını da paylaşmayı unutmayın. Bu, aynı zamanda SEO açısından da faydalıdır. Örneğin bir x hizmetinin görseli paylaşıyorsanız x hizmeti hakkında bilgilerin yer aldığı x sayfasının linkini de paylaşın.

Müşterilerinizin İstediği Şeyleri Paylaşın

Müşterilerinizin beğendiği, yorumladığı, paylaştığı içeriklere benzer içerikler hazırlayın. Beğenilmeyen içerikleri mümkün olduğunca paylaşmaktan kaçınabilirsiniz.

Sayfanızda sürekli paylaşımlar yapmak yerine kaliteli paylaşımlar yapmaya özen gösterin.

Facebook reklam yada sosyal medya yönetimi başvuru formu üzerinden bizimle iletişime geçerek Facebook’ta hedef kitlenize ulaşmanızı sağlayabilir ve satışlarınızı artırmanız konusunda size de yardımcı olabiliriz.

Başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı ülkelerine SEO, SEM, E-Ticaret ve Dijital Pazarlama konularında profesyonel hizmetler sunarız.

Potansiyel Müşterilere Ulaşın

Dijital pazarlama ile ürünlerinizi yada hizmetinizi internette arayan potansiyel müşterilere profesyonel hizmetlerimizle ulaştırın. Sektörünüze özel dijital pazarlama stratejileri oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

See all posts
No Comments